Hai apasa Like !Gropacuprosti.ro - faze tari, clipuri tari, filme tari, muzica nouaShare
Cele mai tari bancuri!

Programul "Rabla" pentru ... neveste!

A inceput programul "Rabla" pentru neveste
 
O firma siriana din Bucuresti, specializata in resurse umane si trafic de persoane, isi propune sa rupa piata matrimoniala din Romania cu o noua campanie promotionala asemanatoare Programului REMAT.
 
Astfel, pentru un pret modic, orice persoana majora care detine o sotie uzata, aflata inca in stare decenta de functionare, poate obtine o nevasta nou nouta din Rusia sau Republica Moldova , fara obligatii sau garantii.
Fetele sunt tinere, vaccinate, fara inhibitii si proaspat iesite de pe banda de productie, putand constitui o solutie excelenta pentru cel putin 10 ani de-acum inainte.
 
"Am observat ca piata din Romania este sufocata de sotii batrane, ursuze care ii deprima pe sotii lor," declara Raed Mustafa Habibi, patron de matrimoniale si posesor al unei colectii impresionante de sotii clasice. "De aceea ne-am gandit la acest program asemanator programului "Rabla". Clientii sunt multumiti de noua achizitie si totodata ajuta la intinerirea sporului national. Si sotiile vechi sunt fericite, pentru ca nu sunt casate ci sunt duse la centre specializate de colectare unde urmaresc telenovele, se vaicaresc si isi fac unghiile.
 
Asa cum declara si Habibi, barbatii care au ales sa-si schimbe nevasta cu un model mai nou sunt in general foarte multumiti. "Viata mi s-a schimbat dramatic," spune Vasile din Tulcea, "noua mea sotie, Olga, calca, gateste si imi satisface in general toate nevoile pe care vechea mea sotie... aaa... Maricica le ignora. Asta da progres tehnologic!"
 
Pana in prezent s-au inregistrat peste 30.000 de cereri de inscriere la promotie. Daca vreti sa profitati de noul program, înscrie-te pe internet la ''Programul Rabla
 Multumesc ;-)

Vezi acum si alte articole
Stai! Vezi acum si alte articole amuzante din arhiva groapacuprosti.ro ...