Hai apasa Like !Gropacuprosti.ro - faze tari, clipuri tari, filme tari, muzica nouaShare
Cele mai tari bancuri!

Topul celor mai ridicole procese ale tuturor timpurilor

Topul celor mai ridicole procese ale tuturor timpurilor
 
Topul celor mai ridicole procese ale tuturor timpurilor a fost realizat de publicatia The Independent. În fruntea celor mai traznite acuzatii în instanta se afla doua cazuri. Primul al unui    consumator care a dat în judecata un brand de bere pentru ca nu a fost înconjurat de femei asa cum se arata într-o reclama si al doilea al unui prizonier care si-a intentat proces lui însusi pentru crima comisa sunt doar doua dintre cele zece.
 
Procesul lui Richard Overton, un barbat din Michigan, care a dat în judecata Budweiser, se afla pe primul loc În anii '90, producatorul de bere a lansat o serie de reclame în care doua femei frumoase apareau în fata a doi camionagii ca o recompensa pentru ca acestia beau bere. Barbatul a repetat scenariul acasa si, pentru ca femeile nu au aparut, a dat în judecata Budweiser pentru suma de 10.000 de dolari, acuzând advertiserul de inducere a disconfortului psihic si emotional prin false promisiuni. Cum era de asteptat, Instanta a respins plângerea barbatului.
 
S-a dat singur în judecata, dupa ce a comis o crima
 
Pe locul al doilea în clasamentul proceselor cu acuzatii aberante se afla un detinut din Virginia care s-a dat în judecata pe el însusi în 1995, pe motiv ca, prin crima comisa, i-au fost încalcate drepturile civile si convingerile religioase. Procesul a avut ca element inedit si o suma de despagubire impresionanta. Prizonierul s-a dat în judecata pentru suma de 5 milioane de dolari, în speranta ca statul va fi nevoit sa plateasca în numele lui.
 
Un alt caz bizar a fost acela al unui barbat de profesie judecator a dat în judecata spalatoria de cartier care i-a ratacit pantalonii, cerând daune în valoare de 65 de milioane de dolari, pe motiv ca pierderea i-ar fi provocat "suferinta mintala, disconfort si dezechilibru interior".
 
La 77 de ani a dat în judecata o adolescenta pentru ca nu a vrut sa faca sex cu el
 
Pensionarul playboy Rolf Eden, în vârsta de 77 de ani, a încercat sa dea în judecata o tânara în vârsta de 19 ani pentru ca aceasta ar fi refuzat sa aiba relatii sexuale cu el. Motivul reclamatiei în instanta? Discriminarea pe criterii de vârsta.
 
Omul de afaceri spaniol Tomas Delgado a încercat sa dea în judecata familia baiatului de 17 ani pe care l-a ucis într-un accident de masina, pentru urmele ramase pe automobilul sau Audi. Desi barbatul avea viteza, el nu a fost condamnat pentru accident pentru ca victima circula noaptea pe bicicleta fara semnale reflectorizante. El a renuntat la procesul împotriva parintilor în urma presiunilor facute de opinia publica.
 
Barbatul care a cerut în instanta ca sotia sa adultera sa-i returneze rinichiul pe care i-l donase cu opt ani înainte de divort sau sa-i plateasca pentru organ suma de 1,5 milioane de dolari a intrat si el în topul celor mai ridicole procese.Multumesc ;-)

Vezi acum si alte articole
Stai! Vezi acum si alte articole amuzante din arhiva groapacuprosti.ro ...